Dragobete, 24 februarie versus Valentine’s Day, 14 februarie

Pensiuni Valentine's Day Brasov

Valentine’s Day Brasov

Inghesuiala la cazare in Brasov de Valentine’s Day!

Grad de ocupare maxim cu ocazia sarbatorii importate a indragostitilor. Aproape nicio unitate de cazare din Brasov nu mai are locuri libere.

Sf. Valentin este o sarbatoare in tarile majoritar catolice prin care esteĀ omagiat patronul indragostitilor. Aceasta traditie este tinuta cu mai mult sau mai putin “entuziasm” in tari ca Franta, Danemarca, Norvegia, Suedia. SUA a facut ca Sf. Valentin sa fie cunoscut si sarbatorit si in tarile Europei de Est.

In Slovenia un proverb spune ca Sf. Valentin intareste radacinile plantelor si florilor care incepand cu 14 februarie incep sa revina la viata.

 

Ce parere aveti de sarbatoarea indragostitilor la romani, Dragobetele???

La noi, se spune ca de Dragobete (24 februarie) pasarile autohtone, nemigratoare se aduna in stoluri si isi cauta perechea, dupa care incep sa-si construiasca impreuna cuibul.

Dragobetele este sarbatorit in unele zone din tara nu la 24 februarie ci la 1 martie, deoarece se considera ca el este fiul Dochiei si primul vestitor al primaverii.

 

Pensiunea PALOMA*** Brasov va provoaca la competitia Dragobete versus Valentine’s Day!

Asteptam voturile voastre pe Facebook!

Premiul concursului: o noapte cazare pentru 2 persoane intr-o camera matrimoniala la Pensiunea PALOMA*** Brasov.

Perioada de desfasurare a concursului: 09.02 – 18.02.2015 inclusiv.

Valabilitatea premiului: cazarea se poate efectua in perioada 20.02 – 01.03.2015 inclusiv.

Conditii de participare:

1. persoane peste 18 ani;

2. fiecare participant este invitat sa dea un like la pagina de Facebook Pensiunea PALOMA Brasov si un singur like (Y) postarii pentru Dragobete sau postarii pentru Valentine’s Day, si de asemenea va scrie un comentariu prin care isi argumenteaza votul;

3. castigatorul va fi extras prin tragere la sorti din postarea (1 – Dragobete, 2 – Valentine’s Day) cu cele mai multe like-uri;

4. castigatorul isi va revendica premiul pana cel tarziu la data de 22.02.2015 orele 16.00, in caz contrar, premiul se pierde.

 

Pensiunea PALOMA 3* este amplasata in Centrul Civic al Brasovului si are obiectivele turistice in imediata vecinatate.

Centrul istoric se afla la aproximativ 15 – 20 minute de mers pe jos.

Camerele spatioase sunt dotate cu tv-cablu, acces internet nelimitat si gratuit, uscator de par, fierbator de apa, frigider gen minibar. Fiecare camera are baie proprie cu dus.

Asiguram acces la bucatarie, loc de joaca pentru copii, gratar si loc de relaxare in gradina, parcare proprie cu supraveghere video.

Pensiunea PALOMA*** Brasov a trecut printr-un proces de renovare si modernizare care s-a incheiat la sfarsitul lunii octombrie 2014.

Pensiunea Paloma*** Brasov va asteapta in “haine noi” oferindu-va o oaza de liniste si verdeata in chiar centrul Brasovului, o atmosfera calda, o camera curata, o mancare buna prin echipa sa de oameni sufletisti si profesionisti!

 

Va asteptam cu drag!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *