Festivalul international de tango argentinian, 2015 Brasov 31 Iulie – 3 August

Festivalul international de tango Brasov 2015

Festivalul Tango Brasov

Devenit deja o traditie, Festivalul international anual de tango argentinian din Transilvania are loc si anul acesta in Piata Sfatului din Brasov.

Tangoul s-a nascut in cartierele marginase din Buenos Aires, in perioada 1880-1890.

Barbatii din suburbii cautau un dans cu miscari cat mai interesante si senzuale pentru a atrage atentia femeilor.

Tangoul incetul cu incetul a atras atentia si inaltei societati astfel incat prin 1915 dansul arata astfel: barbatului i se cerea un dans simplu, corect, fara figuri exagerate, femeia trebuia sa arate curtoazie si amabilitate atat în dans, cat si în afara lui, afisand o atitudine de modestie si naturalete. Era o încercare de a “spala obrazul” tangoului si a-l face accesibil mediilor mai înalte!

Programul festivalului de anul acesta in gasiti pe site-ul organizatorilor (Click aici).

Pentru turisti veniti sa cunoasca orasul de la polele Tampei, pentru cei deja indragostiti de pitorescul Brasovului, Pensiunea Paloma va ofera conditii de cazare in centrul civic al orasului, avand 7 camere single, duble si triple, oferind un maxim de 18 locuri de cazare.

Desi ne situam in chiar centrul orasului, Pensiunea Paloma Brasov este o oaza de verdeata si liniste aflata la 15 minute de mers pe jos de principalele obiective turistice ale orasului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *